Icebreaker tarjoaa kolmea eri laajuista animaatiokoulutusta: 

Kouluille suunnattu työpaja sisältää viisi kahden oppitunnin mittaista jaksoa. 

• Sekä nuorille että aikuiselle soveltuvat työpajat, joissa on kolme neljän tunnin kokoontumista. 

• Yksi neljän tunnin koulutus antaa mahdollisuuden kokeilla animaation tekemistä. 

Opettajana toimii graafikko Tiina Madisson, joka on opettanut animaation tekemistä Suomessa ja Venäjälle koululaisille ja opiskelijoille. Tiina opettaa suomen-, viron- ja venäjänkielisiä ryhmiä.

Animaatiotyöpaja voidaan toteuttaa asiakkaan toivomassa paikassa tai Icebreakerin tiloissa Pasilassa. Icebreakerin tiloissa ryhmän koko on 5-8. Muualla toteuttavien työpajojen koko riippuu käytettävissä olevasta kalustosta. 

animaatiotyopajat

Animaatiotyöpaja, 5 x 2 tuntia

Animaatiotyöpajassa opitaan animaation perusteet ja tehdään oma animaatio valitulla tekniikalla. Paja on suunnattu 10-17 -vuotiaille nuorille. 

Etusijalla koulutuksessa on animaationteon hauskuus – animaationteon harjoitteleminen ja toteuttaminen eivät ole kiinni piirustustiedosta tai tietokoneen käyttötaidoista. Työpajassa kehitetään omaa luovuutta ja opitaan tiimityö- ja mediataitoja.

Hinta 1190 € + alv sekä kouluttajan matkat koulutuspaikkaan tai 1340 € + alv  Icebreakerin tiloissa. Voit myös pyytää tarjouksen kirsi.mattila@icebreakerproductions.fi.

Animaatiotyöpaja, 3 x 4 tuntia

Kolme neljän tunnin koulutusta voidaan rytmittää asiakkaan toiveiden mukaan. Mahdollisia ovat esimerkiksi intensiivinen viikonlopputyöpaja tai lauantaisin kokoontuvat työpajat.

Animaation tekeminen sopii lapsille, nuorille ja aikuisille! Se on hauska harrastus ja mahdollisuus toteuttaa omia luovia ideoita elokuvaksi. 

Työpajan aikana keskitytään animaatiokäsitteen sisäistämiseen ja karistetaan turha itsekritiikki pois. Oma animaatio toteutetaan joko pala-animaationa, hiekka-animaationa, vaha-animaationa tai nukkeanimaationa.

Hinta 1425 € + alv sekä kouluttajan matkat koulutuspaikkaan tai 1575 € + alv Icebreakerin tiloissa. Voit myös pyytää tarjouksen kirsi.mattila@icebreakerproductions.fi.

Kokeile animaatiota, 4 tuntia

Tarjoamme myös mahdollisuuden tutustua erilaisiin animaatiotekniikoihin yhden neljän tunnin jakson aikana. Koe animaation tekemisen hauskuus pikakelauksena!

Hinta 610 € + alv sekä kouluttajan matkat koulutuspaikkaan tai 760 € + alv Icebreakerin tiloissa.