Icebreaker tarjoaa kahta kuvankäsittelykoulutusta: Photoshopin perusteet ja Photoshopin jatkokurssi. Photoshopin perusteet on 14-tuntinen tietopaketti ja jatkokurssi sisältää seitsemän tuntia syventävää koulutusta. Kurssiaikataulu voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.

Opettajana toimii graafikko Tiina Madisson, joka on visuaalisen viestinnän työpajoissa opettanut  kuvankäsittelyä Metropolian ammattikorkeakoulussa.

Tiina voi opettaa suomen-, viron- ja venäjänkielisiä ryhmiä.

Kuvankäsittelytyöpaja voidaan toteuttaa asiakkaan toivomassa paikassa tai Icebreakerin tiloissa Pasilassa. Icebreakerin tiloissa ryhmän koko on 5-8. Muualla toteuttavien työpajojen koko riippuu käytettävissä olevasta kalustosta.

kuvankasittely

Adobe Photoshop -perusteet, 14 tuntia

Kurssi on tarkoitettu niille, jotka haluavat oppia kuvankäsittelyn perustoiminnot. Aikaisempaa kokemusta kuvankäsittelystä ei tarvita.

Koulutus tarjoaa hyvät perustaidot digitaalikameran käyttäjälle omien kuvien muokkaukseen ja korjaamiseen.

Kurssilla käytetään CS6-versiota, mutta kurssi soveltuu hyvin myös vanhempien versioiden, CC-version sekä Photoshop Elements -ohjelman käyttäjille. 

Hinta 1225 € + alv sekä kouluttajan matkat koulutuspaikkaan tai 1275 € + alv Icebreakerin tiloissa. Voit myös pyytää tarjouksen kirsi.mattila@icebreakerproductions.fi.

Adobe Photoshop -jatkokurssi, 7 tuntia

Kurssi on tarkoitettu jonkin verran kuvankäsittelyohjelmia käyttäneille.

Kurssilla opitaan käsittelemään digitaalisia kuvia ja muokkaamaan niitä eri käyttötarkoituksiin. Koulutus antaa valmiudet tuottaa laadukkaita kuvia sekä painotuotteisiin että web-sivuille.

Hinta 570 € + alv sekä kouluttajat matkat koulutuspaikkaan tai 620 € + alv Icebreakerin tiloissa. Voit myös pyytää tarjouksen kirsi.mattila@icebreakerproductions.fi.